Aplica acum!

Aceasta este pagina unui reprezentant AVON independent.

joi, 11 septembrie 2014

Vreau sa devin reprezentant Avon

avon.ro%20

Pasii de inscriere ca Reprezentant AVON:


1. In primul rand, pentru a te putea inscrie ca reprezentant Avon este necesar sa ai cel putin 18 ani impliniti.

2. Completeaza formularul de inregistrare ca reprezentant pe pagina oficiala Avon (click pe imagina de mai jos pentru a intra pe site):


3. Dupa completarea informatiilor solicitate, un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru a-ti oferi toate informatiile necesare unui reprezentant Avon nou inregistrat si iti poti incepe activitatea!

Inregistrarea este gratuita!

Cum poti castiga bani ca reprezentant Avon?


Compania Avon ofera produse cosmetice de calitate la preturi foarte accesibile printr-un sistem de vanzari directe. Ce inseamna acest lucru? Sistemul de vanzari directe presupune distribuirea produselor prin intermediul reprezentantilor inscrisi si nu prin sistemul clasic de distributie, adica nu prin intermediul lanturilor de magazine. Prin urmare, cheltuielile de comercializare care ar fi fost facute in sistemul clasic de comercializare prin intermediul lanturilor din magazine, sunt investite in activitatea reprezentantilor care realizeaza vanzari. Practic, s-ar putea spune ca banii care in mod normal ar fi fost alocati pentru diferite cheltuieli in cazul magazinelor clasice (chirii, angajati, spatii depozitare, cheltuieli de intretinere etc.), sunt alocati in acest caz reprezentantilor, prin intermediul discount-urilor pe care acestia le primesc pentru comenzile plasate.

Inscriere Reprezentant Avon - ce beneficii ai?

Printre cele mai importante beneficii ale reprezentantului Avon se numara:
- discount-ul oferit pentru produse de pana la 40% fata de pretul de catalog
- cadouri de performanta si de loialitate
- posibilitatea de a achita factura in termen de 18 zile
- diferite cursuri de formare si traininguri
- posibilitatea dezvoltarii propriei afaceri fara investitii



Pentru a deveni reprezentant, completeaza formularul de inscriere de pe pagina oficiala Avon (acceseaza butonul Formular de inscriere de la Pasul 2 de mai sus) si un reprezentant oficial te va contacta pentru a-ti oferi suport si mai multe informatii avizate.


Un venit suplimentar ca reprezentant Avon

In contextul economiei actuale, a devenit tot mai importanta posibilitatea de a castiga un venit suplimentar in timpul liber si de a cumpara produse mai ieftine, reducerile fiind intotdeauna foarte apreciate. Toata lumea foloseste produse cosmetice, asa ca de ce sa nu castigi pana la 40% din vanzarile pe care le faci? Vreau sa devin reprezentant Avon - Cel mai important este ca poti lucra de acasa, ai un program flexibil, iar veniturile pot fi foarte mari, bineinteles in functie de implicarea ta.





Sursa informatiilor: www.avon.ro

Aceasta este pagina unui consultant independent.

0 comentarii: